Lördagen den 29:e juni arrangerar Zebrafonden den första upplagan av ”Zebrafonden Cup” på Landskrona IP. Det är fritt fram för kompisgäng, arbetsplatser, supportar och alla andra som vill njuta av en heldag på IP i kamratskapens anda, att anmäla sitt lag via e-post till info@zebrafonden.se.

Turneringen spelas med fem deltagare på planen i varje lag där fria byten är tillåtna. Matchlängden är satt till 15 minuter. Ett rutinerat domarteam finns på plats med Bosse Holmqvist och Kurt Hultqvist i spetsen för att skipa rättvisa där så otroligt mycket står på spel. Åldersgränsen för deltagande är från 16 år.
Max sju spelare per trupp är tillåtna och minst fem spelare krävs för att kunna genomföra turneringen.

Vid anmälan av sitt lag utgår en avgift på 200 kronor per spelare. Där ingår:
-anmälningsavgift
-fritt inträde på BoIS hemmamatch mot Utsiktens BK samma dag klockan 16:00
-grillade hamburgare med bröd, potatissallad och en alkoholfri dryck under prisceremonin.

Samtliga intäkter från anmälningsavgift och kioskintäkter går oavkortat till Zebrafonden och vårt arbete med att bli en av Landskrona BoIS största partners. 2018 bidrog Zebrafonden med 111 000 välbehövliga kronor till BoIS kassa.

Cupen startar klockan 09:30 med gruppspelsmatcher på Landskrona IP:s konstgräsplan. Utöver gruppspelsmatcherna är lagen garanterade minst en slutspelsmatch. Finalen avgörs klockan 13:30. Dusch- och ombytesmöjligheter finns i anslutning konstgräsplanen och BoIS kommer bedriva kioskverksamhet för törstiga och hungriga åskådare. Ange ert lags namn, tröjfärg samt namnen på spelarna i anmälan.

En stark titelutmanare är enligt egen utsago det BoIS-relaterade lag som kommer ställa upp i turneringen.

Ta chansen att skriva in ditt lag i BoIS historieböcker när ni kammar hem vandringspriset ”Bosse Holmqvists pokal” vid den första upplagan av Zebrafonden cup.

Tack till våra samarbetspartners:
ICA Supermarket Svalöv
Landskrona BoIS