Zebrafondens givare har under maj och juni bidragit med 43 453 kronor till fonden. Den insamlade totalsumman sedan Landskrona BoIS sista årsmöte 2018 uppgår vid dagens datum till 110 305 kronor.
I dagsläget är 111 stycken personer månadsgivare.
Zebrafonden är på god väg att bli Landskrona BoIS största sponsor och därmed cementera ett grundläggande och avgörande stöd för Klubben i Våra Hjärtans Framtid. Vi vill därför uppmana alla som på något vis känner för Landskrona BoIS att bli månadsgivare och bidra med det just du kan. Din insats gör skillnad, stor som liten.  

Under hemmamatchen mot Lunds BK den 11:e maj var Zebrafonden synliga på Landskrona IP då flyers delades ut till publiken.
I maj månad har Landskrona BoIS, tack vare Zebrafondens givare, kunnat utrusta ett gym och rehabrum som akademin och fotbollsgymnasiet kan använda.
Den 29:e juni gick den första upplagan av Zebrafonden cup av stapeln. Evenemanget får betraktas som en succé. Tolv lag och 84 spelare anmälde sig vilket genererade 15 000 kronor till fonden och till slut stod Goodfellas som segrare efter ett straffavgörande i finalen. Ett stort tack till domarna, Landskrona BoIS, Ica Supermarket Svalöv, publik, men framför allt alla deltagare som stod för en helgjuten insats och bidrog till ett lyckat evenemang.
Tack vare all feedback vi fått från de olika lag och dess spelare ser vi stora möjligheter i hur cupen kan utvecklas och bli än bättre. Tack till er alla ännu en gång! 

Vänliga hälsningar
Styrelsen
Zebrafonden