BAKGRUND

 

 

ZEBRAFONDEN – för ett starkare BoIS!

Landskrona BoIS har ett negativt eget kapital och behöver få in 2,5 miljoner kronor till den 31/12 2018 för att få elitlicensen beviljad. Vi har en tydlig ambition och ett glasklart mål – Zebrafonden ska bli Landskrona BoIS enskilt största sponsor och bidra till att radera ut klubbens negativa egna kapital.

Idén till Zebrafonden föddes i samband med en tidigare insamling till klubben som genomfördes i början av 2018. Den insamlingen drogs igång helt spontant och utan något tydligt syfte och genomslaget blev enormt. Under en månads tid lyckades insamlingen bidra med över 120 000 kronor till Landskrona BoIS.

Upphovsmännen bakom insamlingen var Anton JönssonLinus KarlssonRichard PerssonSimon Bergsten och Simon Hendin och det är samma uppställning som genom många och långa diskussioner nu lanserat Zebrafonden.

Zebrafonden är ett initiativ av supportrar, för supportrar, där vi tillsammans visar vad klubben i våra hjärtan betyder för oss. Vi riktar oss till alla medlemmar och supportrar med ett svartvitt hjärta som vill vara med och stödja klubben till att säkra sin plats i svensk elitfotboll och bygga en bättre ekonomisk framtid.

Förutom att säkra elitlicensen ska Zebrafonden vara ett långsiktigt stöd till Landskrona BoIS och erbjuda ett enkelt sätt för privatpersoner att bli månadsgivare och därmed stötta klubben. Självklart är även företagare välkomna att stötta klubben genom Zebrafonden.

Du kan som givare till Zebrafonden bidra med 59:-99:-149:- eller 261:- i månaden. Alla pengar går oavkortat till Landskrona BoIS. Det finns även möjlighet för direkta inbetalningar via Swish och banköverföring.

Under Landskrona BoIS sista medlemsmöte för året kommer pengarna Zebrafonden lyckats samla in oavkortat skänkas till Landskrona BoIS.

Zebrafonden är en ideell förening som är registrerad hos Skatteverket. Vi har utsedd revisor som årligen granskar föreningens verksamhet och bokslut.

Tillsammans för BoIS!